K M K L a b s

K M K L a b s

Men kan bli mycket, jag menar mycket, Spaztic ibland.

Mörk: Namn: Dark Nick Namn: ‘The pretty boy’ Info: Han är ‘snygg’ i gruppen. Den älskar alla utom Dark.

Brian: Namn: Brian Nick namn: Bounty Hunter Info: Vår söta lilla bosatta Bounty Hunter.OMG. en uppdatering. har helvete fryst över hummen. Nej. udda. Går Man Ner I Vikt då vad har ansträngt oss för att uppdatera. Legolas! heh. Tja.

men ändå. wow en uppdatering. det här är fantastiskt. Hej dåligt chan. okej att starta det här Jag är väldigt ledsen att din pojkvän bröt upp med dig [kastar en tom b33r-flaska i huvudet.] ^ _ ^ ok och nu det där ute. Jag har några frågor. För det första. Undviker du mig eller något Du har min IM på block eller något och jag blir förbannad. Du har inte uppdaterat i år, även trodde jag skickade dig sakerna. Om du pratar med mig en och en gång skulle jag inte vara så arg och jag förstår skiten du går igenom. men nej. okej så jag känner ingen ånger mot dig eller vad din bf gjorde med dig. Går Man Ner I Vikt [Deal w / it] Och andra och sista. Jag anser att jag tar Hikaru X Angel och alla saker från den Gå Ner I Vikt På En Vecka här sidan och tranferign den till Fire Wire. Jag ger till fredag ​​kväll för att klara dig. Du har valet att eather försöker stoppa mig genom att faktiskt vara ontime och responcible och POSTING !!! Or. låt mig bara göra vad jag gör och fortsätt att vara din slacker själv. . Du har till fredag. eller faktiskt prata med mig för en gång, och vi kan sortera den här skiten ut ok. slutet på vad jag har sagt. :: K ut ::