JWoww gravid med första barnet

JWoww gravid med första barnet

reality tv-stjärnan Jenni Farley hade dubbelt skäl att fira denna jul som hon är gravid med sitt första barn.

Den tidigare Jersey Shore-stjärnan, aka JWoww, tillkännagav på sin blogg onsdagen att hon och hennes Går Man Ner I Vikt fiance Roger Matthews kommer att välkomna en bebis tillsammans nästa sommar (14).

‘Vi är så glada att kunna dela det här nya kapitlet i våra liv med dig som vi blir föräldrar och skapa mer minnen med ett nytt tillskott till vår familj! Tack för Viktminskning Tabletter all din kärlek och support och för att vara där för oss genom åren! är extremt glada och kan inte vänta på att vår bunt av glädje kommer fram! ‘

Farley, 27, delade sedan en bild av deras online-julkort, som innehöll Går Man Ner I Vikt en ultraljudsbild av hennes ofödda barn, tillsammans med meddelandet: ‘Glad semester från vår växande familj till din.’

JWoww kommer att bli den tredje medlemmen av Jersey Shore cast för att bli förälder Nicole ‘Snooki’ Polizzi födde barn Lorenzo förra året medan DJ Pauly D lärde sig att han hade fostrat en liten tjej som heter Amabella tidigare i år efter en fling med en Las Vegas servitris.