Justin Trudeaus julmeddelande till kanadensare betonar styrka i mångfald

Justin Trudeaus julmeddelande till kanadensare betonar styrka i mångfald

Prenumerationer Gå till Prenumerationscenter för att hantera din: Min profilPrime minister Justin Trudeaus julmeddelande framhäver mångfalden och kanadensarnas rykte för att vara hjälpsam, varm, medkännande och generös året runt, Gå Ner ett Kilo I Veckan och inte bara under semestern. I sitt uttalande släpptes söndag en dagen före juldagen uppmuntrade Trudeau även kanadensarna att bygga på landets 150-årsjubileum i 2017 genom att fortsätta göra skillnad år 2018. ‘År 2017 gav människor över Kanada oss mycket anledning att vara stolta och visade oss styrkan i vår mångfald. Kanadensare är grannar som hjälper grannar, delar värme, medkänsla och generositet inte bara på jul, men året runt. Joyeux Noltous les gens du Canada! Hadrien, Ella Grace, Xavier, Sophie och Moi Vous Souhaitonstous Joie, Sant, Amour och Paixl ‘occasion de la priode des ftes.’ Under det nya året, och under Viktminskning Tabletter de kommande åren, låt oss begå att göra skillnad. genom att låna en hand till en granne eller frivilligt för en orsak som vi tror på, låt oss ge generöst och leva ut de värderingar som bringar oss ihop. ‘Samtidigt som han betonar den effekt som kanadensarna kan ha på världen, betonade han också att bygga starka samhällsrelationer. Derek Stoffel: Hör du vad jag hör? Kristna i Helig Land återuppliva Jesu Norras Går Man Ner I Vikt språk vid CFB North Bay spårar Santa Claus ‘Let’s s nå ut och lyssna på dem bredvid gången, över gången och vid middagsbord ‘, sade hans meddelande. ‘Att bygga en bättre värld börjar där vi arbetar och bor, i våra samhällen och hemma.’ Trudeaus budskap lyfte också upp tjänsten till Kanadas militära och andra servicepersonal. Vinterväder över Kanada kan göra semesterresor en utmaning ‘ Under semestern ber jag dig också ta en stund att komma ihåg vår modiga service kvinnor och män och deras familjer. Vänligen notera att CBC inte stöder åsikterna i kommentarerna. Kommentarer till denna historia är modererade enligt våra inlämningsriktlinjer. Välkommen när du är öppen. Vi förbehåller oss rätten att stänga kommentarer när som helst.