Justin Trudeau vid Pride Parade 2017 BILDER

Justin Trudeau vid Pride Parade 2017 BILDER

Kanadens premiärminister Justin Trudeau fortsätter att tillhandahålla Internet med en stadig lösning av Justin Trudeau.

Och när det gäller fester, är Justin Trudeau helt in. Går Man Ner I Vikt Han var redo Gå Ner ett Kilo I Veckan att championa festivalerna i Toronto årliga Pride parade för andra gången, liksom Eid al Fitr, semestern som markerar Går Man Ner I Vikt slutet av den islamiska heliga månaden Ramadan.

Kajakpaddling, vandring Internet favorit ledde Toronto Pride parade ner Yonge Street Sunday som tusentals jublade regnbåge procession och online, där människor älskade att se ledarens totala engagemang. För att hedra gay pride månad flög pride flaggor högt över hela världen söndag för att hedra 1969 Stonewall Riots, milstolpe demonstrationen som utlöste LGBTQ rättigheter rörelsen.

Förutom hans buzzy skor av Halal Socks, hade han också en viss tillfällig bläck en regnbågefärgad lönnlöv. Och han viftade en regnbågeflagg tillsammans med aktivister.

En medlem av det liberala partiet, Trudeau, är en självbeskriven feminist som har förespråkat för inklusivitet med välkomna meddelanden till flyktingar och har förtrollat ​​handelsavtal. Tusentals älskade bilderna, medan några av hans kritiker uttryckte sitt deltagande utgjorde politiska fotomöjligheter.

allt om hur vi firar de flera lagren av identiteter som gör Kanada extraordinärt och starkt, berättade han för reportrar innan de marscherade.

Han utfärde också ett uttalande om Eid al Fitr Sunday. samhällsanda kände på Ramadan matbanker i Montreal Toronto påminner oss alla: oavsett vår bakgrund, vi i det här tillsammans.