Justin Timberlake Super Bowl Bash Upsets Vissa Prince Fans

Justin Timberlake Super Bowl Bash Upsets Vissa Prince Fans

Minst en prinss superfan hoppas att den sena superstjärnan Paisley Park höll upp priset för att hyra ut sitt tidigare hem och studio utanför Minneapolis för en Justin Timberlake-fest före Super Bowl.

‘Det är förmodligen vad Prince skulle ha gjort med Justin där,’ skrattade Jeremiah Freed, känd som Dr. Funkenberry i fandom.

Idén om att Timberlake får tillåtas i Chanhassen-mekka har upprört några fans som fortfarande sörjer för den lilla enen, liksom tanken på att prinss 65 000 kvadratmeter spridning beviljades en tillfällig spritlicens under Super Bowl mania.

Men Freed, som är värd för en Prince-podcast från Los Angeles, är inte oerhört störd. Paisley blev förvandlad till ett museum efter att prins dött av en oavsiktlig drogöverdos i april 2016 och hans urn visas i främre rumsatriumet långt ifrån Timberlake-lyssningssessionens antagna plats.

‘Jag tycker att fansen är bara oroliga för att de’ kommer att gå Går Man Ner I Vikt runt Paisley och de ‘kommer att få vin på mattan eller vinet på en av bildskärmarna. Jag föreställer mig att det skulle vara precis hur det var tidigare, i soundstageområdet bara för drycker, ‘Freed berättade The Associated Press i en ny intervju.

Trots att Prince inte har något alkohol rykte, har det blivit vätskelicenser utfärdat för Paisley tidigare, bland annat ett för en händelse som Prince planerade för månaden efter att han dog, sade Freed.

Dennis Roszkowski, vid 61 en topp Prince memorabilia samlare utanför Detroit och en före detta korrespondent för en brittisk baserad fläkttidskrift som heter ‘Controversy’, säger att bland några fans, ‘känslorna spelar fortfarande ut’.

‘Det är som vårt hem. Vi vill inte ha något att hända med det, säger han om oro över Super Bowl-evenemanget.

Sherry Stacy, 47, växte upp i Detroit och har älskat Prince sedan hon var 8 år.

‘Jag tycker att det är väldigt oförskämt (att tillåta alkohol) och det går emot allt som Prince handlade om.’ Prins gjorde sin sak utan att dricka och folk hade kul utan att det skulle spela där. Det verkar som om det är felaktigt, inte att hedra mannen. ‘

American Express, sponsorer av Timberlakes lyssnaturné, Paisley-övervakare och en Timberlake-representant svarade inte på begäran om kommentar, men Freed talar festen för AmEx-kortinnehavare till firandet av Timberlake ‘Man of the Woods’ -albumet kommer inte att innehålla en fri körning av platsen.

Paisley Soundstage rymmer cirka 1800. National Park Service. Freed hade ingen aning om vad American Express var skyldig att använda Paisley. Timberlake kommer att utföra halvtid under spelet.

‘De’ gör nog förmodligen mycket pengar och det hjälper till att hålla Paisley Park vid liv, ‘sade Freed på telefon.

Den utsålda 1 februari-festet kommer med en disshistoria mellan de två, initierad av prins tillbaka 2006 när han sa om ‘Sexyback’ sångaren: ‘Sexig lämnade aldrig.’ Timberlake svarade, delvis genom att roa på prinss korta karaktär på en utmärkelseshow men har förklarat sig som en fan. Han skickade en rörlig Instagram hyllning strax efter prinsens död och deltog i hans Hollywood partier. De två utförde aldrig eller spelades in tillsammans.

‘Den här hela JT-saken, det är en mycket sorglig situation för mig. Justin var snäll på det hela med Prince, ‘sa Stacy.’ Jag tycker att det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller här bara är ett pengar grepp. Gå Ner I Vikt På En Vecka True Prince fams (vad han kallade hans fans) handlar om riktig musik som spelas av riktiga musiker, inte en JT. Jag skulle hellre se lokala musiker från området. De skulle också sälja ut. ‘

Men Freed sa att han tyckte att det var bara en vänlig rivalitet.

‘Med någon som prins kände han sig som om det inte fanns någon tävling så han skulle skapa konkurrens i huvudet. Han skulle ständigt, med artister som var relevanta, försöka göra lite rivalisering eftersom det motiverade honom. än Justin. Den enda tävlingen var han och det förflutna. ‘

Ramon Muntjewerff, 49, är en holländare som bor i Dungarvan, på Irlands sydkust. Muntjewerff var också en korrespondent för ‘Controversy’, som också var en fan club. Båda stängdes runt 1993 efter att fläktstiftaren hade fallit ut med prinsen.

‘Jag tror inte att Prince skulle vara så glad över allt detta,’ säger Muntjewerff om Timberlake-partiet. ‘Om det bara är pengar att få, att få mer pengar när de inte behöver det, så är det på fel sätt. Men igen var prins i att hitta alla slags nya sätt att tjäna pengar och han gjorde inte heller några människor glada över det. ‘