Justin Holiday roll

Justin Holiday roll

Efter att NBA-kommissionären Adam Silver gjorde en begränsning tillbaka till ryggen prioriterades, öppnade tjurarna sin första gången. . . med rygg mot rygg. På dina frågor. . .

Självklart kommer det att bli en lång årstid för tjurarna och de förväntas få en topp tre pick. Vilka utsikter ska fans hålla ett öga på för ett potentiellt utkast till val? Jared R., Palm Coast, Fla.

Det är en bra tid att vara ett dåligt lag, eller åtminstone det är vad scouterna säger. Det är ett laddat utkast på toppen. Problemet är att det kommer att finnas många dåliga lag den här säsongen. Och släckte tjurarna för alltid sin lotterihastighet när de föll Derrick Rose?

Icke desto mindre hålla koll på de vanliga misstänkta 6 fot 7 tums vakt Luka Doncic, 6 fot 10 tum framåt Michael Porter Jr., 6 fot 11 tum framåt Marvin Bagley, 7 fotcentrum DeAndre Ayton och 6 fot 11 tums centrum Mohamed Bamba. Det är ganska mycket konsensus topp fem väljer från och med nu.

Vad är rekordet för de flesta poäng som ges upp under en säsong? Efter att ha tittat på Boogie och AD gör vad de ville i första kvartalet på tisdag och då slog Mavericks 118 på tjurarna nästa natt, tror jag att posten kan äventyra. Anonym

Tisdagskvällen tog fram en spännande diskussionsdiskussion: Ska tjurarna kämpa Gå Ner ett Kilo I Veckan mer offensivt eller defensivt?

Trots att jag tror att det kommer att finnas nätter som de kämpar för att bryta 90, särskilt tills Zach LaVine återvänder, är min åsikt i det defensiva slutet. Så din fråga fick mig att leta upp posten. 1990 91 Nuggets tillät 130,77 poäng per spel. Usch.

Så, Justin Holiday för knäcktidsspel? Oof. Jerry, Eden Prairie, Minn.

Det är en rolig sak om att bygga om: Alla verkar objektivt förstå det. Och när det börjar och verkligheten sker, kommer någon ilska eller otrohet.

Ett par saker: Holiday är inte dåligt. Han hade tyst en Gå Ner I Vikt Snabbt mycket underskattad säsong med Knicks förra säsongen med i genomsnitt 7,7 poäng på 20 minuter medan han spelade alla 82 matcher. Bullarna har inte heller gått till scorer tills Zach LaVine återvänder. De saknar allvarliga skottskapare, inklusive Holiday. Han kommer bättre av en skärm. Men någon måste göra poäng. Och semesterprojekt att spela mycket.

Föreställer du tjurarna shopping Robin Lopez under säsongen? Självklart är han en bra veteran och förebild för att ha runt Viktminskning Tabletter de yngre killarna, och du behöver det för ett ombyggnadslag. Men fronten är laddad och killar som Felicio, Portis, Markkanen och Mirotic behöver betydande speltid. Det verkar som om Lopez fortfarande kunde ha något värde på marknaden, kanske en framtida andra rundare? Kontanthänsyn, Omaha, Neb.

Du menar laddad som i antal spelare, inte nödvändigtvis talang, eller hur? Alla fyra av dessa spelare behöver uppenbarligen bli mer konsekventa.

Men din punkt är lika väl angivet som ditt alias, Mr Cash Considerations. Lopez har värde. Jag säger att han kanske kan nämna dig som en första löpare, speciellt om ett motståndande lag har en skada på en stor man. Han passar verkligen i nästan var som helst en låg underhållsveteran som vet hur man spelar på ett värdeavtal. Förvänta sig fullt ut att han ska bli shoppad den här säsongen. Och Lopez har varit runt, han känner till borren. 30 38 vinner) och ut ur en toppval? Adrian, Detroit

Jag ser det inte. Men det är därför de spelar spelen. Kom ihåg: För två år sedan föll tjurarna i förskedsperioden som mästerskapskonkurrenter och missade slutspelet på 42 40. Öst är ganska dåligt. Men jag förväntar mig att tjurarna också är.

Vilken typ av friagent kan Bulls ta med nästa offseason? Vanligtvis vill de bästa unga fria agenterna inte spela för ett lag i en ombyggnad. Boris, Ryssland

Ja, det här blir utmaningen. Men efter två raka somrar med de flesta lag som har stor lönekapacitet, tjurarna projekterar att vara en av en handfull lag runt fem så här, för att ha upp till 40 miljoner dollar av lönkapacitet. Så detta kan vara en instans där pengar pratar. Också glöm inte att tjurarna spelar i en världsklass stad med några av de bästa faciliteterna i ligan. Redick, DeMarcus kusiner, Tony Parker, Greg Monroe och Brook Lopez. Derrick Rose kommer också att vara tillgängligt.

Överraskning och byst av säsongen? Luca

Efter att ha spelat alla 82 matcher förra säsongen, räknar Holiday som en överraskning? Jag tror att han kommer att ha en stor säsong eftersom han passar allt som Bulls behöver och han kommer spela mycket. När det gäller byst tar jag den låga hängande frukten av Cameron Payne.

När tror du att LaVine kommer tillbaka på domstolen? Och när tror du att han blir det första alternativet? Eller tror du att Markkanens mångsidiga offensiva spel gör honom till det första alternativet? Jorge, Schaumburg

Han har sagt att han skjuter i nio månader från att skadan ska röjas för att återvända till domstolen och kontakta. Så det är början i november. Eftersom tjurarna har sagt att de kommer vara konservativa, skulle en bra giss öva någon gång i november och spela någon gång i december. Han kommer att ersätta Markkanen eller vem är det första alternativet hans första match tillbaka.