Justin Bieber semester med mamma i Maldiverna mitt i Jelena split

Justin Bieber semester med mamma i Maldiverna mitt i Jelena split

Justin Bieber går på semester till Maldiverna med sin mamma (Bild: Backgrid)

Justin Bieber har semester med sin mamma på en privat ö i Maldiverna.

Popstjärnan har haft ett stenigt förhållande med sin mamma, Pattie Mallette, under sin karriär men det ser ut som om paret har ställt sina skillnader åt sidan eftersom de blinkar ut för lite kvalitetstid Gå Ner I Vikt På En Vecka tillsammans.

När hon njöt av solen tog Pattie till Instagram för att uttrycka hur stolt hon var av hennes son.

Hon skrev: så stolt över den fantastiska unga mannen du är, och den unge mannen du blir.

av oss är perfekta och aldrig kommer att vara (så vi kommer alltid att behöva tålamod och nåd för varandra), men ditt äkta växande förhållande med Jesus är uppenbart i de val du gör dagligen och den goda ‘frukt’ du bär. Du mognar vackert och klokt Gå Ner I Vikt På En Vecka bortom dina år. Du är så rolig att jag tycker att jag skrattar högt när jag är ensam, minns om något du sa eller gjorde. Och ditt hjärta är guld. Jag älskar dig till månen och tillbaka. Gå Ner I Vikt På En Vecka Lovemom 23-åringen såg ganska ledsen för sig själv som han visade upp en längre do och bar en flaska öl.

Nu börjar Jelena fans oroa sig för att hans romantik med Selena Gomez är över.

Hans mamma uttalande kommer strax efter Selena mamma, Mandy Teefey, sa att hon var lycklig med sin dotter som heter Bieber igen.

är 25 år gammal och vet vad som står på spel med hennes hälsa. Jag kontrollerar inte henne hur det har skildrats. Selena är en vuxen och kan göra sina egna val.