Justin Begg i London påstår sig skyldig till kristendomen

Justin Begg i London påstår sig skyldig till kristendomen

Förra julen var Justin Begg i London ett verkligt liv Grinch, som gick in i ett hem medan fyra rumskamrater var borta för sin julklapp.

Han tillbringade den här julen på det lokala interneringscentret och väntade på att begå sig skyldig i veckan till den stölden Går Man Ner I Vikt och fem andra Gå Ner ett Kilo I Veckan händelser innan han arresterades och fängslades i juni.

Begg, 31, gjorde sig skyldig till fem brott, inkomster och stöld tar nästan ett år på dagen för en av breakins och Går Man Ner I Vikt en räkning av överfall, från händelser för ett år sedan, i april och juni.

Assistent Crown Attorney Konrad de Koning berättade för Ontario Court Justice George Orsini att Beggs senaste brottkörning började med en paus i en studentlägenhet inte långt från Western University mellan 23 december och 27, 2016.

Fyra rumskamrater hade lämnat lägenheten för julafton. En återvände för att hitta den ransacked. Inträde hade gjorts genom ett krossat sovrumsfönster. Polisen hittade en kula på golvet i ett annat sovrum.

Svabbar som tagits från crowbaren skickades till Center for Forensic Sciences. I mars hade polisen en DNA-matchning till Begg.

Skador på lägenheten var $ 900 och cirka $ 2 805 i föremål stulits.

Begg var inte färdig.

Den 21 april sågs han på övervakningsvideo som slog in i bilar i ett parkeringshus.

Begg hade brutit genom säkerhetsingången med hjälp av en skruvmejsel. Stairwell övervakningskameror fångade honom att utföra handväskor fyllda med stulna föremål.

Begg hade brutit in i sex fordon, vilket orsakade 3 000 dollar skador och tog $ 500 i egendom.

I juni, om samma gång hans mamma dog, gick Begg på ett litet brottbrott, sade försvarskonsulenten Jim Brown.

Han slog en annan bostad inte långt från väst den 1 juni, medan de fyra personerna var borta och tog $ 920 i varor, inklusive en bärbar dator och mountainbike. Båda dessa föremål återhämtades senare när Begg arresterades.

Polisen hittade en hammare på platsen som tillhörde hyresgästerna.

Vittnet drog ett brandlarm för att varna andra människor och broomstick i hand, förföljde Begg, som tog av på en cykel. När hans förföljare stängde in, slog Begg honom med en skruvmejslar i ena änden och slog vittögonsögonen bort. Vittnet fastnade broomsticket i cykel ekrar, uppåt Begg, som flydde till fots.