Järnvägskorsning vid kraschplatsen har varningssignaler

Järnvägskorsning vid kraschplatsen har varningssignaler

President Donald Trump säger att han har talat med talmannen Paul Ryan efter ett tåg som transporterar republikanska lagstiftare till en reträtt på en lastbil på spåren i Virginia. Chuck Fleischmann i Tennessee blev skadad onsdag förmiddag när ett tåg som tog republikanska medlemmar Gå Ner ett Kilo I Veckan av kongressen till ett reträtt slog en sopbil i Virginia.

Republikan sade i ett telefonsamtal från scenen, där han behandlades för sina skador, att han var på väg till toaletten när kraschen inträffade. Han sa att han kastades runt vid slag och drabbades av nacke, rygg och fotskador.

Medarbetare säger att Rep. Jason Lewis i Minnesota har tagits till ett sjukhus efter att ha skadats i en tågolycka i Virginia.

Medlemmar av hans personal tweeted att den första termen kongressledaren kontrollerades för en eventuell hjärnskakning efter onsdagskraschen.

Tjänstemän säger att tåget transporterade republikanska lagstiftare från Washington till ett reträtt i West Virginia när det slog en lastbil på spåren nära Crozet, Virginia. Jason Lewis i Minnesota har tagits till ett sjukhus efter att ha skadats i en tågolycka i Virginia.

Kampanjchef Becky Alery säger att den första termen kongressledaren har lidit möjlig whiplash i onsdagskraschen och sjukhusbesöket är standardprotokoll.

Tjänstemän säger att tåget transporterade republikanska Gå Ner I Vikt På En Vecka lagstiftare från Washington till ett reträtt i West Virginia när det slog en lastbil på spåren nära Crozet, Virginia.

En kongressman på tåget involverade i en olycka på väg till ett GOP-reträtt i West Virginia säger tre lagstiftare som är läkare tenderade att krascha offer.

Rep. James Comer i Kentucky säger att kollisionen Viktminskning Tabletter förstörde en sopbil, och lämnade den ‘bara i bitar’.

Comer säger Reps. Larry Bucshon från Indiana, Roger Marshall i Kansas och Brad Wenstrup i Ohio kom till hjälp av kraschoffer innan akutpersonal inklusive en transporthelikopter anlände.

Tåget var på väg till en konferens på Greenbrier resort i White Sulphur Springs, West Virginia, och slog lastbilen i Crozet, Virginia som ligger nära väster om Charlottesville.

En Amtrak talskvinna säger att ett tåg har kommit i kontakt med ett fordon på spåren i centrala Virginia samma område där medlemmar av kongressen rapporterar att deras tåg slog en lastbil.